· 

Je kind is niet (alleen) je caddy

Je kind is niet (alleen) je caddy

 

Je zult verrast staan wat voor kwaliteiten kinderen in zich hebben.  Niet alleen als het om fotografie gaat maar ook om respect voor de natuur.  Om ze dit bij te brengen is het helemaal niet verkeerd je kroost eens mee te nemen. Niet alleen om je spullen te kunnen dragen, maar om ze met natuur(fotografie) te ‘confronteren’.

 

 

 

 

 

Quality time

 

Het leuke van het meenemen van je kinderen is dat je ze plekken kunt laten zien waar ze zelf nooit komen.

De natuur in al zijn facetten laten zien en ze er vertrouwd mee laten raken is onbetaalbaar. Want hoe belangrijk is het niet om ze respect bij te brengen voor de natuur? Maar als ze dan ook nog je camera uit handen nemen om de bloemen te fotograferen dan moét er iets gaan gloeien in je hart.

Kinderen staan open om op een andere manier naar de natuur te kijken en kunnen je verrassen met details die jij nog niet eens wist.

 

Tijdens de wandeling ben je niet alleen ouder, maar je fungeert ook als bioloog, veldgids, vogelaar en fotograaf. Totdat je wordt overtroffen wanneer je ‘iets’ niet weet en je kind zegt: ‘O, maar dat is een …’.

Dan ben je goed op weg en heb je er ook nog eens een (foto)maatje bij! 

 

Een trotse vader... 

Reactie schrijven

Commentaren: 0