Fotografie workshop Stater - Leuke afwisseling!

Fotoworkshop
Laura bezig met het vastleggen van.... Tja ? Wat zal het geweest zijn ?

Met een groep enthousiaste fotografen via de personeelsvereniging van Stater uit Amersfoort een aantal dagen aan de gang geweest.

Naast de twee theorieavonden waar o.a. uitleg werd gegeven over de samenhang van sluitertijd, diafragma en de ISO waarden, compositie en praktische tips en uitleg werden twee zaterdagen volop benut.

4 juni de dag van de portret. Met eigen meegebrachte modellen konden de deelnemers flink uitleven in de twee studio opstellingen die er waren. Met veel technische hulpmiddelen konden de deelnemers prima hun 'ei' kwijt in de fotografie. Het resulteerde in veel enthousiasme en leuke foto's waar de deelnemers trots op kunnen zijn!

11 juni was de dag voor de landschapfotografen. Deze  mensen sloten om 4:45 al aan op Kootwijkerzand om de zon op te zien komen. Echter had de bewolking flink de overhand en een grijze ochtend kwam ons tegemoet. Met continue motregen werd het toch wel een natte bende. Toch hebben de deelnemers mooie platen weten te schieten en hebben we afgesproken dat we  17 september een nieuwe poging gaan wagen, maar nu in de Amsterdamse Waterleidingduinen.   Hopelijk hebben we dan beter weer. Aan de enthousiasme twijfel ik niet...

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annemarie (maandag, 01 augustus 2016 16:47)

    Klinkt als een leuke workshop. Veel succes met de volgende!